Storm Veiligheidsprofessionals

Uw BHV-trainingen bij Storm Veiligheidsprofessionals, dat is een goed idee!

Wie zijn wij?

Bij Storm Veiligheidsprofessionals vindt u alles onder één dak met betrekking tot veiligheid.

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Veiligheidstrainingen;
  • Veiligheidsadvies.
  • Veiligheidsmaterialen

Bij Storm Veiligheidsprofessionals staan de trainingen in het teken van competenties. Middels onze competentiegerichte opleiding stappen wij af van de klassieke trainingen. Storm Veiligheidsprofessionals werkt met realistische scenario’s, dit doen wij zodat uw medewerkers weten wat er van ze wordt verwacht in een realistische situatie. De instructeurs van Storm Veiligheidsprofessionals zijn zeer ervaren en in staat uw wensen en competenties te vertalen naar een interactieve lesdag aangepast aan uw bedrijfsrisico’s. 

Hoe maken wij uw BHV-training uniek in zijn soort?

Storm Veiligheidsprofessionals beschikt over een oefencentrum. Wat gelegen is in Drachten. Dit oefencentrum is uniek omdat het naast de gebruikelijke lokalen ook de beschikking heeft over een BHV-escaperoom. De cursisten kunnen aan het einde van een lesdag worden opgesloten om hun kennis en vaardigheden te testen met raadsels/puzzels over de opgedane kennis zodat ze zichzelf kunnen bevrijden. Hiermee probeert Storm Veiligheidsprofessionals een uniek gevoel te creëren bij de deelnemers zodat de deelnemers zich op een leuke en interactieve manier hun BHV vaardigheden kunnen ontwikkelen en verbeteren. Uiteraard wanneer u gebruik wilt maken van onze escaperooms worden deze ingericht naar uw eigen wensen en benodigde competenties.

Doet Storm Veiligheidsprofessionals nog meer?

Zeker! U kunt bij Storm Veiligheidsprofessionals ook terecht voor uw vragen met betrekking tot o.a.:

  • Opstellen en aftoetsen van uw RI&E
  • Opstellen en onderhouden van uw Veiligheid en kwaliteitssystemen;
  • Opstellen van uw bedrijfsnoodplannen.

Kortom, bij Storm Veiligheidsprofessionals kunt u goed terecht met uw vragen over de inrichting van uw organisatie met betrekking tot veiligheid.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar onze diensten en hoe we u kunnen helpen met een vraag over veiligheid kunt u ons bereiken op:

Storm Veiligheidsprofessionals

De Kiel 20a
9206 BG Drachten
Telefoonnummer: 0512-729058
Mailadres: info@stormvp.nl