Corona – single start

Besten,

Zoals in de nieuwsbrief van gisteren te lezen valt, gaan we weer starten met de single-badminton in de sporthal Nylan. Daarbij is training (single training) ook mogelijk. Voor alsnog wordt er niet gedubbeld of gemixed; de voorschriften laten dat momenteel niet toe. Ook mogen er maximaal 30 spelers in de hal aanwezig zijn en werken we op inschrijvingsbasis. publiek is (nog steeds) niet toegestaan. De aanvangstijd is ook veranderd: Je bent nu vanaf 19:30 welkom en vanaf 20:00 uur word er ingedeeld. Het indelers schema en de bij behorende regels blijven van toepassing.

Je kunt je hier aanmelden.

Let op, dit moet voor elke donderdag dat je wilt spelen!

Het bestuur houdt de berichten nauwlettend in de gaten. De kans bestaat dat er nog verdere maatregelen van kracht worden. Indien dat het geval is, stellen we jullie er z.s.m. van op de hoogte. Voor nu is dit wat we binnen de regels kunnen aanbieden.

We hopen jullie snel weer te zien (in goede gezondheid) op de baan!

Namens het bestuur,

Johan van der Ven