Corona – stop

Om het Corona virus in te dammen, werden er dinsdag 13 oktober in een persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze raken ook onze sport. Zo is de competitie met ingang van vandaag voor 4 weken stilgelegd en mag boven de 18 jaar slechts singles worden gespeeld met een maximum van 30 personen in de sporthal. Ook op onze club zijn er mensen die van dichtbij hebben meegemaakt wat Corona doet. We hebben dan ook besloten om tot nader order de maandag en donderdag avonden niet door te laten gaan.

Op dit moment is het te vroeg om beslissingen te nemen over het verloop van het gehele seizoen. Wellicht is het later dit seizoen weer mogelijk om te spelen. Het bestuur volgt de ontwikkelingen en houdt jullie middels mail en website op de hoogte.

Ook het bestuur baalt van de situatie en dat de ontwikkelingen zo lopen. Dat we maatschappelijk gezien bijna tot het maximale moeten gaan om dit virus te stoppen. Wij hopen dat deze maatregelen het gewenste effect zullen gaan hebben en dat we later dit seizoen weer kunnen gaan spelen. Het bestuur doet dan ook een beroep op jullie gezonde verstand. Houd je aan de maatregelen maar blijf in contact met elkaar #BadmintonDoenWeSamen en #AlleenSamen krijgen we het Corona virus eronder!

Voor nu, blijf gezond & fit en we hopen jullie snel weer te zien in de zaal.

Groet,
Hero, Manuel, Johan, Jasper & Fokke