De gezelligste badmintonvereniging van Leeuwarden!

Flexibele abonnementen


Soms wil je even aankijken of je lid wilt worden of misschien wil je wel spelen, maar kun je niet elke week en weerhoudt dat je er van lid te worden bij ons. Wij van Poona vinden het jammer wanneer je dat er van zou weerhouden om bij ons te komen badmintonnen.

We hebben daarom twee aanbiedingen die je daarbij kunnen helpen. 
 

Proefabonnement


Als eerste kun je een proefabonnement nemen. Een proefabonnement kost 25 euro en daarvoor mag je drie maanden bij ons spelen. Dit abonnement mag eenmalig worden afgesloten. 
 

Tien-rittenkaart


Daarnaast hebben we ook een tien-rittenkaart voor leden van een andere badmintonvereniging. Voor 40 euro kun je een tien-ritten kaart aanschaffen en mag je 10x komen spelen. De geldigheid van de tien-rittenkaart is 2 jaar.

We hopen met deze aanbiedingen mensen die wel graag willen spelen, maar om een of andere reden geen vol lid willen of kunnen worden, een passende mogelijkheid te bieden. Want sporten is gezond en badminton bij ons is hartstikke leuk. 


Voor meer informatie of voor het aanschaffen van één van deze aanbiedingen kun je contact opnemen met Hero Suradi door hem een mailtje te sturen via info@poona64.nl of te bellen (06)34886745

Je kunt ook langskomen op donderdagavond en naar iemand van het bestuur vragen.


 
×