De gezelligste badmintonvereniging van Leeuwarden!
8 - december - 2016

2e verslag single-laddercompetitie

Stand dames single laddercompetitie
1   Jannie
2   Maureen
3   Dorine
4   Corrie
5   Lisa
6   Kirsten
7   Thea

Stand 01-12-2016 heren single laddercompetitie
1   Hero
2   Erik
3   Johan
4   Sander
5   Sake
6   Soeris
7   Jasper
8   Hans
9   Jan Willem

 

Donderdag 24 november

Vanavond worden er 2 wedstrijden gespeeld.
 

1e wedstrijd tussen Jasper en Sake

Jasper stond vooraf op de ladder zevende tegen Sake die nu vijfde staat. Zoals we Jasper kennen begon hij deze wedstrijd met ongelooflijk veel inzet. Overal in het veld aanwezig. Sake met zijn ervaring had de eerste game volledig naar zich toe getrokken en zorgde voor korte rally's. Game werd door Sake gewonnen met 21 - 11.
Tweede game had Sake wat meer tegenstand van Jasper. Hij speelde deze game een stuk rustiger en stond ook in het veld beter opgesteld. Sake had nu meer moeite om de vrije ruimte te vinden om snel te scoren. Al met al werd het nog een spannende tweede game. Helaas voor Jasper kon hij niet voorkomen dat Sake ook deze game won met 21 - 19. Door deze uitslag veranderd er niets aan de stand. Sake blijft vijfde en Jasper zevende.
 

2e wedstrijd ging tussen Soeris en Hero

Huidige stand van Soeris op plaats 1 en Hero op 6.
In de eerste game had Hero Soeris erg onderschat waardoor hij constant 3 tot 4 punten achterliep. De hoge lange slagen achterin van Soeris vielen precies goed in het veld. Hero moest er aardig aan trekken om tot 18 - 18 te komen en kon daarna de wedstrijd naar zich toe trekken met een eindstand van 21 - 18. 
Tweede game was Soeris duidelijk aangeslagen en misschien ook wel een beetje teleurgesteld van verloop eerste game. Soeris deed vreselijk zijn best om er een wedstrijd van te maken maar veel van zijn shuttles vielen aan de verkeerde kant van de lijn. Beetje vertekende uitslag van 21-8 voor Hero. Soeris zakt hierdoor naar de zesde sport en Hero stijgt naar de eerste sport. 
 

×